Beboerformand i Mjølnerparken arbejder imod integrationen

Af: Andreas Keil, medlem af Borgerrepræsentationen og integrationsordfører for Socialdemokratiet

Den: 04.03.2020 kl. 15:19

Vores børn i København skal have de bedste forudsætninger for at få en god og tryg start på livet.

Muligheden for at tilegne sig sociale færdigheder, trygge rammer og hjælp til for eksempel sprogudvikling er meget vigtige elementer i dette arbejde, og færdigheder, man lærer i vores vuggestuer og børnehaver.

Derfor mener jeg, at det er meget foruroligende og virkelig bekymrende, når Mohammed Aslam, som er beboerformand i et af Københavns mest udsatte områder, nemlig Mjølnerparken, og som åbenbart har sikret sig juridisk bistand på en video på hans Facebookside, udtaler følgende: “Hvis nogen har nogle børn eller nogle babyer, som bliver tvunget i daginstitutioner, og I ikke ønsker det, så har I også mulighed for at få hjælp“.

I min optik modarbejder han indsatsen for at sikre, at især vores mest udsatte børn får de bedste betingelser for at få en god start på livet, så de efterfølgende har mulighed for at skabe sig en tryg tilværelse.  Jeg mener, at han taler direkte imod, hvad der er klog og fornuftig integration. 

Vi kan desværre se, at flere børn med ikke-vestlig baggrund først meget sent stifter bekendtskab med de københavnske daginstitutioner, og det giver dem nogle udfordringer senere i deres børne- og voksenliv. 

Udfordringer, vi har mulighed for at afhjælpe ved en tidlig indsats. 

Jeg tager kraftigt afstand fra hans udtalelse.

Kommenter denne debat
Svar på dette indlæg: Beboerformand i Mjølnerparken arbejder imod integrationen Felter med * skal udfyldes
 

Skriv hvad du søger