Ophavsret og rettigheder

Generelt

Alt indhold på www.danskekommuner.dk tilhører Nyhedsmagasinet Danske Kommuner. Artikler og nyheder kan citeres mod kildeangivelse, jævnfør ophavsretslovens bestemmelser om citatretten. 

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.danskekommuner.dk stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne printe enkelte kopier til din egen private brug. Denne tilladelse gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Danske Kommuner.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Danske Kommuner på telefon 3370 3018 eller mail dk@kl.dk

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.danskekommuner.dk – med tydelig kildeangivelse.

Du må også gerne i enkeltstående tilfælde linke dybt til underliggende materiale på hjemmesiden – ligeledes med klar kildeangivelse i forbindelse med dit link.

Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links til kommercielle formål. Der må ikke linkes på en måde, så Danske Kommuners hjemmeside kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Danske Kommuner er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Danske Kommuner linker til.

Skriv hvad du søger