Uffe Schmidt

  • Venstre
  • Byrådsmedlem i Billund
  • Medlem af Beskæftigelsesudvalget
  • Født: 24.07.1978

Portræt

Fortæl, når det går godt

Uffe Schmidt (V) trives som viceborgmester i Billund, hvor afstanden mellem borgere og politikere ikke er stor. Det er ambitionerne til gengæld.

 

 

Holdinger

Om åbenhed

I Danske Kommuner nr. 30 / 2014 spurgte vi BYRÅDET om åbenhed.

1. Er der tilstrækkelig åbenhed om den politiske beslutningsproces i din kommune? Hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg synes, der er tilstrækkelig åbenhed i den politiske beslutningsproces, jeg hører ikke, at der er borgere i vores kommune, der anfægter åbenheden i beslutningsprocessen og presser på for at få den mere åben. Billund er en lille kommune, med en god spredning af de folkevalgte, og hvor det er nemt at få kontakt med dem, der er valgt. Vi holder en del borgermøder, blandt andet om det kommunale budget. Samtidig er det vigtigt at have en vis arbejdsro i beslutningsprocessen.

2. Skal udvalgsmøderne være lukkede – som i dag – eller burde de være åbne?

Jeg synes, det fungerer fint i dag. Det er vigtigt at have tiden til en åben dialog, hvor man ikke bliver presset unødigt fra udefrakommende og har god tid til beslutningerne. 

3. Hvad indebærer åbenhed for dig?

At alle har en mulighed for selv at deltage i politisk arbejde, og få indflydelse. At det er nemt at få fat i de folkevalgte. Åbne byrådsmøder, borgermøder, Imødekommenhed, og svar på henvendelser fra borgerne til kommune, forvaltning og folkevalgte.

 

Vi samler portrætter, artikler, meninger osv. fra BYRÅDET et sted.

Få overblik og følg løbende med her

 

Skriv hvad du søger