Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

Socialstyrelsens tag-selv-bord

Af Tom Ekeroth, mandag den 18. november 2019 kl. 10.30

Hvis man har gået i skole samtidig med mig, har man muligvis hørt om sagnkongen Frode Fredegod. Under hvis regeringstid Danmark var så vellykket, at han kunne lade en guldring ligge i vejkanten uden at nogen tog den. Historien er nok en opfindelse af den effektive spindoktor Saxo, der gjorde en fin indsats for at få den danske kongemagt til at være toppen af alting.

Men hvad var der faktisk sket, hvis en eller anden havde hugget ringen? Det var jo ikke fordi gode gamle Danmark manglede opfindsomme henrettelsesmetoder. Det moralske spørgsmål: Bør man overhovedet friste folk på den måde?

Nå, det virker som om Socialstyrelsen levede på Frode Fredegods tid. I hvert fald hvis man skal tro Britta Nielsen. Hun og hendes kolleger hyggede sig i frokostpausen med at snakke om, hvor let det ville være at hente penge til en tur til Bahamas.

Det var så kun Britta Nielsen, der gjorde det, men det er en tydelig strategi fra hendes forsvarer at få Socialstyrelsen til at ligne et tag-selv-bord tilsat hendes egen opfattelse af, at hun kompenserede for en ulykkelig barndom.

Men det er jo ingen undskyldning, ikke engang en dårlig undskyldning, at det kan lade sig gøre. Moral er moral også om natten.

Og den dårlige barndom? Bare ærgerligt. Jeg har mødt folk, der havde tilbragt deres unge år i noget der lignede Helvedes tredje cirkel og så alligevel formåede at være gode og hæderlige. Som ikke behøvede heste; SUV'er og afrikanske boliger finansieret af midler, der egentlig skulle være gået til de underprivilegerede.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Socialstyrelsens tag-selv-bord Felter med * skal udfyldes
 

LOAN

Af:Avant Group - Den22.11.2019 kl. 10:53Anmeld kommentar

Vi er en finansiel supportgruppe, der håndterer internationale finanser til enhver mængde bankinstrumenter. Vores tjenester er hurtige og pålidelige. lån er
godkendt inden for 24-48 timer efter vellykket ansøgning. Vi tilbyder lån fra a
minimumsområde på $ 2.000 til højst $ 50 millioner med en overkommelig rente på 3% og lån
varighed på 1 til 25 år for at tilbagebetale lånet. Avant-gruppens mål er at levere fremragende professionelle finansielle tjenester til dig.

Hvis du har brug for et lån, kan du kontakte os.

E-mail os via: av_ant@outlook.com
E-mail os via; avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
Hilsen
Avant Group

Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger