Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

Med hjernen i skuffen

Af Tom Ekeroth, mandag den 20. august 2018 kl. 09.30

Jo, jo, der er danske medier, hvor man får indtryk af, at medarbejderne lægger hjernerne i skuffen inden de går hen til deres plads, men så enestående vrøvl som den i øvrigt veluddannede Trish Regan præsterede om Danmark på Fox News, ser vi dog ikke. 

Men billedet af Danmark som en doven socialistisk filial af Venezuela med hang til at ville leve af at lave cupcakes forenede til gengæld nationen i fælles vrede, finansministeren, der er en pæn mand, udtalte sig i sjælden grad lavfolkeligt.

Et kort interessant mellemspil var, at Berlingskes chefredaktør Tom Jensen, som de fleste, mente, at Trish Regan var ude i hampen, mens koncernens øverste chef Anders Krab-Johansen hævdede, at hun faktisk havde ret i nogle pointer. Tjah.

Men lad os et kort øjeblik glædes over, at vi ikke er så tossede, som nogle overthere mener, måske er det ugen hvor borgmestre kan glæde sig over, at selv den mest bøvlede lokalredaktør kunne være værre. For os andre giver det en kort oplevelse af, at Folketinget, der engang imellem ligner en dysfunktionel families fest sidste på aftenen, stort set er befolket af rationelle, tænkende mennesker.

Og det der med cupcakes? Er den bølge ikke for længst ovre?

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Med hjernen i skuffen Felter med * skal udfyldes
 
Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger