Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

Mandestrip

Af Tom Ekeroth, fredag den 15. oktober 2021 kl. 10.30

Det er lige før, at det lyder som plottet til en sitcom, men sagen er mere trist end komisk:

Et Facebook-opslag fra en festlig aften for to veninder har udløst en mindre krig mellem en af Randers Kommunes chefer, familiechef Ann Hermansen, og byrådsmedlemmet Bjarne Overmark (Beboerlisten).

Det var et opslag på lokalpolitikeren Louise Browns (LA) side. Hun er veninde til Ann Hermansen, og i opslaget gives der udtryk for, at de to veninder skal til mandestrip.

Det fik Bjarne Overmark til at reagere. Advokaten og politiker-veteranen mente, at det var upassende for en familiechef. At det faktisk viste sig, at det bare var standup og ikke bare mænd, de to veninder skulle overvære ændrede ikke hans mening, og han søgte forgæves at få byrådet til at tage sagen op.

Hvis man i Randers havde et håb om at danmarksmesterskabet i dårligt arbejdsmiljø skulle lande et andet sted, så har den seneste episode næppe styrket dette. Familiechefen må selvfølgelig gøre hvad hun vil i sin fritid, så længe det ikke sker for kommunale kroner.

Nu har der været ufredeligt i Randers i omkring tyve år, så borgerne er vel holdt op med at undre sig, men her en måned før valget er sagen ikke nogen god reklame for kommunalpolitik.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Mandestrip Felter med * skal udfyldes
 
Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger