Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

Kiss and goodbye

Af Tom Ekeroth, mandag den 16. december 2019 kl. 10.30

Der er et skilt i lufthavnen I Aalborg, der hvor man sætter passagerer af. Teksten er "Kiss and goodbye". Nu har jeg ikke rigtig tal, på hvor mange gange jeg er fløjet hjem fra Aalborg (vi springer lige det med flyskammen over i denne sammenhæng), men jeg har altid syntes at skiltet var charmerende og det mindede mig om, at jeg skulle hjem til familien, og at det havde været travle, men gode dage med kommunale topmøder, delegeretmøder, børn- og ungetopmøder i Aalborg Kongres- og Kulturcenter aka Aalborghallen.

Jeg har cirka tre arbejdsdage tilbage som redaktør på Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, så tiden er inde til en hilsen til de danske kommunalpolitikere. Jeg har haft stor glæde af at tale med en række af jer og ville egentlig gerne have nået langt flere. Jeg synes I gør et formidabelt arbejde, som I alt for sjældent bliver rost for. Går noget galt skal I nok høre om det.

Nogle af jer har jo konflikter indbyrdes, og det må nogle gange være en plage. Et er når det sker på arbejdspladsen, hvor der nogle gange er folk ansat til at klare den slags. Det har I ikke. Men jeg tror at I de fleste steder finder ud af det, og jeg synes, det er charmerende og ret godt for folkestyret, at I rent faktisk tit er så gode til at arbejde på kryds og tværs af partier, og at I som regel også godt kan lide hinanden på tværs af farverne.

Så det har været en fornøjelse, jeg synes at I er demokratiets salt. Ha' det godt og kiss and goodbye.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Kiss and goodbye Felter med * skal udfyldes
 

En ny epoke venter

Af:Søfren Thorup, Thorups Kontor - Den16.12.2019 kl. 13:19Anmeld kommentar

Kære Tom! Du har været en fremragende redaktør - og vil blive savnet. Tak for alt. Vigtigst er dog din tid, der venter. Held og lykke. Bedste hilsner Søren Thorup

Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger