Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

I alle regnbuens farver

Af Tom Ekeroth, mandag den 19. august 2019 kl. 10.30

Copenhagen Pride er forbi. Optoget og festen er i dag en fast del af Hovedstadens liv og kalenderår. Det er flot, farverigt og morsomt, en manifestation, som ingen toppolitiker siger nej til at være med i. Det samme gælder de store virksomheder: Deloitte – hvem siger revisorer er kedelige –, Nordea, Danske Bank og Mærsk. Sidstnævnte havde meget gennemført udstyret medarbejderne med t-shirts med containerskibe i alle regnbuens farver.

Selvfølgelig er det da vigtigt for de store firmaers rekruttering, at de er med på mangfoldigheden, men derfor kan det jo godt være ærlig ment. Alligevel er der modvilje og modbevægelse, fraktioner. Det er der ikke noget nyt i, enhver bevægelse, parti, revolution, der når et vist omfang får sine magtkampe, sine stridigheder om hvem, der har mest ret, hvem der er mest rigtig. Ærgerligt, når det faktisk handler om, at ingen skal føle sig forkerte.

Og da der endnu findes overfald og hadforbrydelser er der stadig brug for en stor overbevisende bevægelse, der hylder rummeligheden. Skulle nogle firmaer så få noget kommercielt ud af det, er det dem vel undt. Det er ikke dem, der er reaktionære.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: I alle regnbuens farver Felter med * skal udfyldes
 
Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger