Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

Efter Frank

Af Tom Ekeroth, mandag den 26. oktober 2020 kl. 11.00

Når man vågner op til en grålig morgen med vintertid og en perlerække af restriktioner, er det man leder efter en sted, hvor man kan gå hen sige: ”Det her år levede ikke op til mine forventninger, jeg vil gerne have det byttet”.

Men jeg ved jo, at vi er et folk som i høj grad består af måske mismodige, men også fornuftige lutheranere, så selv om jeg frygter, at der vil gå lang tid inden coronaen er reduceret til en sølle forkølelse, som ingen gider snakke om, så har jeg alligevel en grundtone af ”det skal nok gå”.

Alligevel kan jeg godt blive lidt bekymret for det med nationens mentale tilstand, når jeg ser hvad en række såkaldte skribenter har følt sig foranlediget til at skriv efter Frank Jensens afgang, så virker det som om nogle allerede er på vej ned af brættet. Og det er altså ikke bare dem med sølvpapirhattene, der betjener tastaturet med høtyven, men også folk, der lever af at levere ord. Det er så grimt, at man må sige til dem: ”tør fråden af munden, tag en gang kolde afvaskninger mod skadefryd eller find en tidsrejse, der kan få dig tilbage til dengang, man havde offentlige henrettelser.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Efter Frank Felter med * skal udfyldes
 
Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger