Demokratiets salt Tom Ekeroth blogger om mennesker og medier

De evindelige idioter

Af Tom Ekeroth, mandag den 19. marts 2018 kl. 11.00

Der er både danskere med for god tid og for megen ukontrolleret vrede i flokken af de evindelige idioter, der på forskellige medier truer og chikanerer politikere.

Således har en eller anden givet sig tid til at skrive et brev til borgmester Benedikte Kiær i Helsingør for at fortælle, hende at "man bør absolut ikke får børn i en alder af 48 år". Heldigvis tager den konservative borgmester det fra oven og med humor. Hun har lagt brevet på Facebook med en kommentar om at den 62-årige vordende far Klaus Riskær næppe har modtaget et sådant brev.

Også viceborgmester i Nyborg Carsten Kudsk (DF) har mødt vreden. Der var det uenighed om 350 kr. der fik en mand, angiveligt direktør, til at gå amok. Udover at fortælle Kudsk, hvad han burde gøre af sig selv, truede manden med "jeg skal gøre alt hvad der står i min magt for at svine dig til ude i den store verden".

Selv om lokalpolitikere ofte er robuste og slidstærke folk, hvorfor skal de så finde sig i de evindelige idioter? Heldigvis ser det jo ud som, at der nu bliver strammet på lovgivningen, men hvad skal man stille op med dem, der lige akkurat holder sig på den rigtige side af loven? Give dem tre klip ytringskortet og derefter konfiskere deres smartphone? Eller noget gammeldags analogt som at slå deres navne op på en pæl på torvet?

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: De evindelige idioter Felter med * skal udfyldes
 
Tom Ekeroth

Tom Ekeroth

Journalist & kommentator

Tom blogger om politik i al almindelighed og kommunalpolitik i særdeleshed

Skriv hvad du søger