Er det nære sundhedsvæsen virkelig vejen frem? Matilde Powers blogger om den virkelighed, hun oplever ude i kommunerne

Matilde Powers

Teamkoordinator i Sex & Samfund, medlem af Furesø Byråd (A)

Mit navn er Matilde Powers, jeg er 36 år og bor i Hareskovby med min mand og vores tvillingepiger på 11 år. 

Jeg er uddannet sygeplejerske og har efteruddannet mig med en kandidatgrad i Sundhedsfremme og Psykologi fra RUC. I 15 år har jeg arbejdet i det danske sundhedsvæsenet - på hospitaler, med forskning og i kommuner. De sidste 5 år har jeg vejledt kommuner i hele landet omkring deres forebyggelsesindsatser. Pt. er jeg sundhedsfaglig og kommunal teamkoordinator i Sex & Samfund. 

Siden 1. januar har jeg været medlem af Furesø Byråd. Her er jeg formand for Udvalget for Sociale Forhold, Sundhed og et godt Seniorliv. Dertil er jeg medlem af Udvalget for Dagtilbud og Familier samt Udvalget for Skoler og Ungdomsuddannelser. Og så er jeg næstformand i Furesø Handicapråd. 

Mine blogindlæg vil omhandle den virkelighed, vi oplever ude i kommunerne. Mit fokus og min faglige viden er fokuseret omkring vores velfærdsindsatser, og om borgernes oplevelse af vores velfærdsindsatser. Så mine indlæg vil primært tage fat på de heldige og uheldige udviklinger, jeg som politiker oplever lokalt og i samspillet mellem kommuner, regioner og stat.

Mine indlæg...

Vi har brug for vidensdeling imellem kommunerne!
14-12-2018 10:00:00

Hvordan får man bremset et højt sygefravær blandt fagmedarbejdere? Hvordan bør et demensplejehjem indrettes? Er der fles...

Det nære sundhedsvæsen
29-11-2018 10:28:00

Alle taler om, at det nære sundhedsvæsen er vejen frem. Men skaber det nu også de mest effektive løsninger og de bedste ...

Skriv hvad du søger