Faciliterende ledelse Kristine Karlshøj blogger om facilitering og ledelse for offentlige ledere

Jeg tror på, at et bæredygtigt liv kan inspirere til bedre ledelse

Af Kristine Karlshøj, onsdag den 23. maj 2018 kl. 08.00

På mit skrivebord står et billede af mig og min kæreste. Vi er på strandtur på Læsø, og er i færd med at samle sneglehuse, muslingeskaller og drivtømmer. Når vi kommer hjem til Sydfyn kan vi også samle strandkål, blåmuslinger og ramsløg. Verden er fuld af smukke former og spiselig natur. Og vi nyder naturen og hinanden.

Timerne på stranden er ikke forskellig fra timerne i min virksomhed. Det er én og samme fortælling. I alt hvad jeg gør, tror jeg på en bæredygtig levevis. Jeg tror på, at vi ved at inspirere hinanden og kommunikere med respekt, kan opnå et godt liv. Det er det jeg arbejder for hver dag.

På en god dag kan jeg finde på at kalde dette fænomen for ”bæredygtig ledelse”. Det handler nemlig om at gøre hele dagen, hele ugen og hele livet til ét samlet projekt. Der er ikke forskel på om jeg er på stranden i min fritid eller leder på mit arbejde. Jeg har det samme udgangspunkt. Og det stammer fra mit ”Why”.

Simon Sinek skrev i 2009 bogen ”Start with why”. Bogen har siden da inspireret mange til at udforme deres personlige og virksomhedsmæssige ”hvorfor gør jeg dette? ”. Hvis vi ikke kender vores ”hvorfor”, så løber vi hovedløse rundt og slukker ildebrande, og sætter projekter i gang der ikke giver mening for nogen. Det er vores kald som ledere at tage udgangspunkt i formålet med opgaven.

Mit ”hvorfor” eller formål er: At skabe et bæredygtigt liv, som kan inspirere til bedre ledelse i verden.

Hvordan skaber vi hvorfor?

Den bedste måde at lære at leve bæredygtigt, er ved at øve sig. Derfor er uddannelse og mestring vigtigt i vores liv. For at uddanne os er det vigtigt at vi er åbne for refleksion og undren. Disse egenskaber gør at vi kan lære nyt. Uddannelse kender vi i Danmark mest som kompetencegivende uddannelse med etcs point. Det er bestemt en god mulighed at få papir på sin uddannelse. Men kompetenceudvikling og mestring kan også være hverdagspraksis som leder, korte kurser eller at lave en aftale med en refleksionspartner om gensidig sparring.

Lige meget hvilke metode eller redskab du som leder vælger at bruge, så gælder det om at mestre at være en inspirerende leder og gøre din virksomhed til et rart sted at arbejde. At omsætte dit ”hvorfor” til hvordan” handler derfor om at fylde din ledelsesværktøjskasse op med teknikker, så du kan facilitere forandringer i dit liv og din organisation.

Skriv en kommentar
Svar på dette indlæg: Jeg tror på, at et bæredygtigt liv kan inspirere til bedre ledelse Felter med * skal udfyldes
 

Skriv hvad du søger