Bedre mad til alle Judith Kyst blogger om at sætte barren højt, når det gælder mad og måltider i kommunerne

Judith Kyst

Direktør for Madkulturen

Judith Kyst er direktør for Madkulturen, en selvejende institution under Fødevareministeriet. Madkulturen arbejder for bedre mad til alle med partnerskaber, viden og udvikling af nye løsninger sammen med det offentlige, detail, videns- og uddannelsesinstitutioner og en lang række andre partnere.

Judith Kyst har en M.Phil. Environment and Development fra Cambridge University og en masters degree i Geografi og International Relations fra St. Andrews University, Skotland.

Judith Kyst er bestyrelsesformand for Fairtrade, sidder i madudvalget for Copenhagen Street Food og er medlem af præsidiet for Bedre Psykiatri.

Mine indlæg...

Kære kommuner. Tag skolemåltidet alvorligt
27-09-2017 10:30:00

Med folkeskolereformen blev daglig motion en del af skoleskemaet, både for at øge trivslen, skabe en varieret dag og for...

Kloge fødevareindkøb
15-12-2015 08:00:00

En ny aftale under SKI åbner for, at kommuner nu individuelt kan støtte deres lokale fødevareproducenter. Og der er hjæl...

Ny viden til god praksis
17-11-2015 09:00:00

Danskerne er enige om en ting: Selvfølgelig skal alle ældre have velsmagende, velduftende mad fremstillet af friske råva...

Kan man lære på sulten mave?
02-09-2015 08:00:00

75 % af eleverne i 8. klasse er sultne i løbet af dagen, viser en temperaturmåling. Langt størstedelen af eleverne har m...

Lokale råvarer i kommunens køkken
26-06-2015 08:00:00

Vi nyder alle de nye kartofler, asparges, jordbær og rabarber i denne tid. Vi bliver mindet om hvor godt mad smager, når...

Ældremad
09-06-2015 08:00:00

Ældremaden har været til debat den seneste tid. Historier om uappetitlig hospitalsmad og ugegammel vacuumpakket mad til ...

Tre måltidsråd
28-04-2015 08:00:00

Danmark har fået en gave: Tre måltidsråd. Måltidsrådene er udarbejdet af 25 dygtige og erfarne mennesker, der alle ...

Hvad skal vi med kål?
26-03-2015 08:00:00

I et fattighus på Lolland fik de i 1741 kål og flæsk tre gange om ugen. Det er ikke virkeligheden for nutidens danskere,...

Skriv hvad du søger