God ledelse skaber gode arbejdspladser Ditte Vigsø blogger om tillid, ledelse og gode arbejdspladser

Ditte Vigsø

adm. direktør i Great Place to Work

Ditte Vigsø er adm. direktør i den globale konsulent- og rådgivningsvirksomhed, Great Place to Work®. Great Place to Work® har arbejdet med tillidsbaseret ledelse, social kapital og organisationsudvikling i mere end 20 år og har kontorer i 50 lande verden over.

På baggrund af medarbejderundersøgelser og kulturanalyser rådgiver Great Place to Work ledere på både private og offentlige arbejdspladser om, hvordan de kan skabe en kultur, hvor medarbejderne kan bringe deres fulde potentiale og kompetencer i spil og derigennem skabe bedre resultater.

Ditte blogger om, hvad der kendetegner arbejdspladser med en høj social kapital, samt hvad man som leder kan gøre for at øge graden af tillid, stolthed og fællesskab og derigennem skabe bedre arbejdspladser og bedre resultater. 

Ditte cand.merc.int med speciale i interkulturel kommunikation og ledelse fra CBS og har været i Great Place to Work siden 2003.

Ditte har omfattende erfaring med at skabe og udvikle gode arbejdspladser – både i Danmark og internationalt, og rådgiver både private og offentlige arbejdspladser, der ønsker at udvikle deres arbejdspladskultur.

Ditte er en ofte anvendt oplægsholder ved konferencer, seminarer og netværksmøder om social kapital, tillidsbaseret ledelse og gode arbejdspladser. 

Mine indlæg...

Er du en respektfuld leder?
05-10-2016 07:00:00

Da jeg var 12 år faldt min far en søndag morgen om med et ildebefindende. Han blev hentet i ambulance og det hele virked...

Hvad blev der af mave- fornemmelsen?
23-02-2016 08:00:00

Jeg møder i mit arbejdsliv ofte spørgsmål som ”kan det overhovedet betale sig at skabe en god arbejdsplads” eller ”har d...

Hvad er vores vision for den gode arbejdsplads?
01-12-2015 08:00:00

Center for Socialpsykiatri fra Lolland Kommune strøg helt til tops som Danmarks Bedste Arbejdsplads i kategorien mellems...

Politisk spilfægteri om jobmotivation
18-08-2015 08:00:00

Der har siden foråret udspillet sig en heftig politisk debat om, hvorvidt det kan betale sig at arbejde. Det er godt, at...

Skriv hvad du søger