Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 20 / 2021

Netværk

/// Jobskifte

Ny teknisk vicedirektør i København

Den 56-årige Peter Højer, der er centerchef i Københavns Ejendomme & Indkøb, overtager stillingen som vicedirektør i afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold efter Lone Byskov, der som tidligere omtalt er blevet administrerende direktør i Hillerød Forsyning.

Peter Højer er arkitekt i bybygning fra Arkitektskolen i Aarhus 1995 og har en lederuddannelse fra Aarhus Universitet 2014. Han indledte sin karriere med to år som arkitekt og projektleder ved etableringen af Mindship Foundation på Holmen i København. Afbrudt af ni måneder som freelance webdesigner blev han i 1998 ansat hos DSB som redesigner, og sammen med tre kollegaer fra DSB etablerede han i 2000 rådgivningsfirmaet MOC Company. I 2004 indledte Peter Højer en over 14 år lang ansættelse i Danmarks Radio, og i løbet af denne årrække var han blandt andet designchef og centerchef og var senest i godt tre år afdelingschef for DR Medieservice, inden han i august 2018 kom til Københavns Kommune som chef for Center for Ejendomsservice. Peter Højer tiltræder 1. december som vicedirektør for afdelingen Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i teknik- og miljøforvaltningen.

Regionsdirektør tilbage til Aarhus Kommune

Charlotte Storm Gregersen, der i marts rykkede fra Aarhus Kommune til en økonomidirektørstilling i Region Syddanmark, vender ved årsskiftet tilbage til Aarhus Kommunen, hvor hun bliver direktør for magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Hun overtager stillingen efter Kirsten Jørgensen, der som tidligere omtalt går på pension ved årets udgang.

Skriv hvad du søger