Susanne Bettina Jørgensen er uddannet sygeplejerske, og meget af hendes politiske arbejde omhandler derfor også sundhedsområdet. Privatfoto
Susanne Bettina Jørgensen er uddannet sygeplejerske, og meget af hendes politiske arbejde omhandler derfor også sundhedsområdet. Privatfoto
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 15 / 2021

Udlært i byrådet

Efter en aktiv periode i det socialdemokratiske bagland tog Susanne Bettina Jørgensen (S) næste skridt og blev valgt til byrådet i Frederikssund. Her arbejder hun med en baggrund som sygeplejerske blandt andet for mere lighed i sundhed.

Susanne Bettina Jørgensen (S)

  • Født i 1966.
  • Har siddet i byrådet ved Frederikssund Kommune siden 2013. I 2017 fik hun 372 personlige stemmer. Stiller op til KV21.
  • Formand for social- og sundheds-udvalget samt næstformand for velfærdsudvalget.
  • Chef for Omsorg og Bolig i Ballerup Kommune.
  • Uddannet sygeplejerske. Master i ledelse af sundhedsvæsnet.
  • Gift og har tre voksne børn.

Efter at have lavet en masse organisatorisk arbejde i det socialdemokratiske bagland var det tid til mere for Susanne Bettina Jørgensen (S). I 2013 stillede hun derfor op til byrådet i Frederikssund Kommune, og det startede en kommunalpolitisk karriere, der, for hende, ikke er færdig endnu.

– Jeg ville gerne have mere indflydelse på, hvad der foregik, og så er der selvfølgelig også tanken om at kunne gøre en forskel og få nogle af de gode ideer, man har, ført ud i livet, siger Susanne Bettina Jørgensen, der de første år lige skulle finde ud af, hvordan byrådspolitik egentlig foregår.

Skriv hvad du søger