Allan Busk fik 1.573 personlige stemmer  til kommunalvalget i 2013. Ved det følgende i 2017 nåede han op på 1.776. Privatfoto
Allan Busk fik 1.573 personlige stemmer til kommunalvalget i 2013. Ved det følgende i 2017 nåede han op på 1.776. Privatfoto
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 06 / 2020

Stemmeslugeren siger farvel

Rebild Kommunes absolut største stemmesluger Allan Busk (Lokal) siger farvel til sin plads i byrådet fra næste valg. Det betyder også, at det parti, han var med til at stifte få måneder inden valget i 2013, bliver lagt i graven. Men hvis den linje, han har kæmpet for at få igennem, ikke bliver holdt, så lover han at vende tilbage.
tekst Frederik Overby Vinding

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_2018_DK-5___Fra-Byraadet-Ikon_263.jpg

Fra byrådet

I Nyhedsmagasinet Danske Kommuner er vi optaget af at give en stemme til de almindelige politikere i landets byråd. Derfor bringer vi i hvert nummer serien ”Fra byrådet”. Her vil politikerne fortælle om det, der optager dem lige nu, sætte ord på arbejdsvilkårene som politiker eller andet aktuelt fra det politiske liv i kommunerne.

Se alle artikler fra serien

– Jeg har brug for en pause.

Kort og godt. Allan Busk (L) har efter otte år i Rebilds byråd meldt ud, at han ikke vil stille op til kommunalvalget i 2021. Og det er ikke fordi, han ikke ville kunne genopnå genvalg. Han har nemlig været kommunens absolut største stemmesluger ved de sidste to kommunalvalg.

Skriv hvad du søger