Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 22 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

Ny administrerende direktør i Odense

Morten Møller Iversen, hidtil konstitueret administrerende direktør i Odense Kommunes by- og kulturforvaltning, er blevet fast ansat i stillingen. Han har været ansat i Odense Kommune i 12 år og blev konstitueret som administrerende direktør, da Anne Velling 1. august tiltrådte som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune.

Morten Møller Iversen er 41 år og cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet 2006. Allerede i studietiden arbejdede han ved Odense Kommune – som studentermedhjælper i kommunens erhvervssekretariat. Efter sin eksamen var han i halvandet år fuldmægtig i Servicestyrelsen og har derefter siden december 2007 været ansat ved Odense Kommune, bortset fra otte måneder i 2014 som manager ved Odense-afdelingen af revisions- og rådgivningsvirksomheden BDO Consulting. Han indledte i 2007 ansættelsen ved Odense Kommune som økonomisk konsulent i Økonomi og Organisationsudvikling i borgmesterforvaltningen. Tilbage efter afbrydelsen i 2014 blev han stabschef for politik og strategi i Odense Kommunes by- og kulturforvaltning og var efterfølgende afdelingschef for byudvikling og økonomi i samme forvaltning, da han blev konstitueret som administrerende direktør. Han blev fast ansat i stillingen pr. 1. december. 

Syddjurs henter kommunaldirektør i nabokommunen

Rasmus Møller, der er børn- og kulturdirektør i Favrskov Kommune, skifter 1. januar til nabokommunen Syddjurs, hvor han overtager stillingen som kommunaldirektør efter Jesper Husbond Jensen, der blev afskediget i juni.

Skriv hvad du søger