Illustration: Karen Linnet Olesen
Illustration: Karen Linnet Olesen
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 17 / 2020

Tilsynet: Vi kigger fortsat på de lukkede dagsordner

De berørte kommuner har svaret på brev fra sidste år, men tilsynet er stadig ikke færdig med sagerne, oplyser tilsynet, der også vil inddrage Danske Kommuners opgørelse.

Selv om fem kommuner har svaret på en henvendelse fra det kommunale tilsyn under Ankestyrelsen om deres alt for lukkede dagsordenpunkter, har tilsynet endnu ikke afsluttet sagen, der blev påbegyndt i september sidste år. Det skriver Ankestyrelsen i en e-mail til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, efter at vi i sidste magasin kunne fortælle, at 47 af landets kommuner ikke informerer tilstrækkeligt om, hvad der besluttes på de lukkede punkter på byrådsdagsordnen. 

Sager er ikke afsluttet

– Vi har endnu ikke taget stilling til svarene og har således ikke afsluttet sagerne. Når Ankestyrelsen vender tilbage til sagerne, vil vi samtidig tage stilling til, om der er anledning til at se på andre kommuners overholdelse af lovgivningen på området. Vi forventer, at det vil ske i løbet af de næste par måneder, skriver Ankestyrelsen i e-mailen.Styrelsen oplyser desuden, at den i den sammenhæng også vil skele til den opgørelse, som Nyhedsmagasinet Danske Kommuner har foretaget. • mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tilsynet: Vi kigger fortsat på de lukkede dagsordner Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger