Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 16 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

98 søgte jobbet som forvaltningschef i Aarhus

Heidi Frostholm Holch er blandt 98 ansøgere (24 kvinder og 74 mænd) valgt til stillingen som chef for Aarhus Kommunes sport- og fritidsforvaltning. Heidi Frostholm Holch er i forvejen ansat ved Aarhus Kommune, hvor hun er chef for kommunens idrætscentre samt projektchef for Sports- og Kulturcampus. Hun efterfølger i sin nye stilling Niels Rask, der gik på pension ved udgangen af juli måned. Heidi Frostholm Holch er 43 år og cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Efter sin eksamen i 2005 blev hun ansat ved Aarhus Kommune som fuldmægtig i magistratsafdelingen Sundhed og Omsorg. I januar 2013 rykkede Heidi Frostholm Holch til borgmesterens afdeling som specialkonsulent, og siden april 2016 har hun været ansat som projektchef under magistratsafdelingen Kultur og Borgerservice, hvor hun tiltræder den 1. november som chef for sport- og fritidsforvaltningen.

Ny arbejdsmarkedschef i Kolding

Mette Vestergaard Byskov, forud chef for Erhverv og Beskæftigelse i Syddjurs Kommune, har 14. september overtaget stillingen som arbejdsmarkedschef i Kolding Kommune. Hun efterfølger her Jakob Gudbrand, der som tidligere omtalt er vendt tilbage til Odense Kommunes beskæftigelses- og socialforvaltning, nu som forvaltningens koncernchef.

Mette Vestergaard Byskov, 55 år, er oprindeligt shippinguddannet og har bl.a. masteruddannelse i offentlig ledelse fra Aarhus Universitet samt diplomuddannelser i ledelse og vejledning fra Via University College. Hun kom til Kolding fra godt to års ansættelse ved Syddjurs Kommune og havde forud i en lang årrække været ansat ved Horsens Kommune, senest som chef for Arbejdsmarked og Integration 2016-2018. Hun var forinden sekretariatschef på beskæftigelsesområdet og konstitueret stabsleder i Jobcenter Horsens. Hun har bl.a. været uddannelsesvejleder/centersekretær i Ungdommens Uddannelsesvejledning Horsens. Hun bor i Horsens.

Hvidovre henter plan- og miljøchef hos staten

Skriv hvad du søger