Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 15 / 2020

Netværk

 /// Jobskifte

Ny topchef i Københavns socialforvaltning

Efter kun en måned som konstitueret i stillingen er Mikkel Boje pr. 1. september blevet fastansat som administrerende direktør i Københavns Kommunes socialforvaltning. Han har overtaget stillingen efter Nina Eg Hansen, der som tidligere omtalt er tiltrådt som ny børne- og ungedirektør i Frederiksberg Kommune.

Den 40-årige Mikkel Boje har siden 1. januar 2017 været fagdirektør i Københavns Kommunes socialforvaltning. Han er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet 2006 og blev derefter fuldmægtig i Aarhus Kommunes socialforvaltning. Året efter rykkede han til Socialministeriet, hvor han to år senere blev ministersekretær. I 2012 blev Mikkel Boje kontorchef i Ministeriet for Børn, Ligestillling, Integration og Sociale Forhold, men skiftede i marts 2014 til Justitsministeriet som særlig rådgiver. Godt et halvt år senere kom han til rådgivningsfirmaet Struense & Co. som seniorkonsulent, året efter projektleder. I december 2015 vendte han tilbage til offentlig ansættelse som strategichef hos Rigspolitiet og skiftede i januar 2017 til direktør i Københavns Kommunes socialforvaltning, hvor han små fire år senere har overtaget stillingen som administrerende direktør.

Aabenraa-direktør til Køge

Køge Kommune henter sin nye teknik- og miljødirektør i Aabenraa Kommune. Det er Stig Werner Isaksen, der er direktør for plan, teknik og miljø i Aabenraa. Han overtager stillingen efter Torben Nøhr, snart 67 år og med samlet næsten 19 år i stolen, og som skifter til strategikonsulent.

Skriv hvad du søger