Privatfoto
Privatfoto
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 15 / 2020

Dragør er lykken

Lisbeth Dam Larsen (S) vil understøtte relationerne i Dragør og skabe bedre rammer for borgerne i kommunen. Hendes sociale engagement og kærlighed til området driver det politiske arbejde.

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_2018_DK-5___Fra-Byraadet-Ikon_263.jpg

Fra byrådet

I Nyhedsmagasinet Danske Kommuner er vi optaget af at give en stemme til de almindelige politikere i landets byråd. Derfor bringer vi i hvert nummer serien ”Fra byrådet”. Her vil politikerne fortælle om det, der optager dem lige nu, sætte ord på arbejdsvilkårene som politiker eller andet aktuelt fra det politiske liv i kommunerne.

Se alle artikler fra serien

Vi møder Lisbeth Dam Larsen (S) hjemme i Dragør. Huset har hun selv tegnet, og dets mange store glaspartier vender direkte ud mod haven og strandengene med havet ude i baggrunden. Vi sætter os på terrassen i solen, og hun fortæller, at huset faktisk er bygget på en udstykket grund i hendes bedstefars gamle have.

Jeg er vokset op i Sundby som enebarn af en enlig mor. Jeg gik i skole inde i byen, og der var ikke noget med fritidshjem, så det at komme til Dragør, hvor mine bedsteforældre boede, og hvor jeg havde min familie, det var bare lykken – Dragør er lykken! siger Lisbeth Dam Larsen og tilføjer, at det netop var hendes kærlighed til Dragør og dens indbyggere, som fik hende til at gå ind i kommunalpolitik. 

Skriv hvad du søger