Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 14 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

Odense-rådmand bliver centerchef i Langeland

Jane Jegind (V), by- og kulturrådmand i Odense Kommune, tiltræder 1. september en nyoprettet centerchef-stilling (erhvervs-, kultur- og turisme-området) i Langeland Kommune og forlader dermed Odense Byråd. Jane Jegind er 56 år, har været medlem af byrådet siden 1998 og har dermed byrådets længste anciennitet. Hun har været rådmand siden 2006 – de eneste to valgperioder by- og kulturrådmand. Hun har i tidligere valgperioder været rådmand for børn- og unge og for ældre og handicappede.

Jane Jegind er er uddannet cand. negot. med tysk og engelsk fra Syddansk Universitet i 2000. Hun var efterfølgende ansat ved Mærsk Data i fem år og derefter kort ved IBM, inden hun blev fuldtidspolitiker. Blandt Jane Jeginds mange tillidshverv kan nævnes, at hun er næstformand i Danmarks Biblioteksforening, næstformand i Destination Fyn, formand for IFFD (Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark), i bestyrelserne for Odense Bys Museer og HCA Fonden og medlem af KL’s arbejdsmarkeds- og borgerserviceudvalg. 

– Jane Jegind kommer med stor indsigt og erfaring fra både den private og den offentlige sektor. Samtidig har hun et meget stort netværk, som jeg er sikker på kommer os alle til gavn, anfører kommunaldirektør Jani Hansen, i en pressemeddelelse. 

To nye chefer i Nyborg

Skriv hvad du søger