Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 13 / 2020

Vi har haft for mange dumme sager

Venstres nye spidskandidat i Tønder Martin Iversen (V) vil tage erhvervslivet mere med på råd, hvis han bliver borgmester.

Der er for meget topstyring over erhvervspolitikken i Tønder, selv om det burde være erhvervslivet og borgerne selv, der tager teten og sikrer, at der sker vækst og udvikling i kommunen.

Det mener Martin Iversen, og det har han ment i flere år. Som tidligere medlem af det nu kuldsejlede Tønder Vækstråd og nuværende formand for Tønder-Rømø Turistforening og selvstændig erhvervsdrivende har han forsøgt at ændre tingene indefra, men uden det store held. Derfor beslutter han sig for lidt over et halvt år siden for at gå efter posten som Venstres borgmesterkandidat.  

– Jeg synes, der er for mange dumme sager. Vi kan gøre det bedre. Hver eneste gang vi har en dum sag, får vi et dårligt image, men det koster os også penge hver gang. Passer vi på skatteborgernes penge, kan vi få mere vækst, udvikling og mere bosætning. Det er det, alle kommuner kæmper for her i landsdelen, siger han, der har været medlem af Venstre gennem længere tid, men først er blevet aktiv de senere år.

Mere beskidt end forventet

Skriv hvad du søger