Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 13 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

Ny børne- og familiechef i Aabenraa

Iben Hansen, hidtil leder af Aabenraa Kommunes myndighedsafdeling i Børn og Familie, har overtaget stillingen som børne- og familiechef efter Anders Lundsgaard, der som tidligere omtalt er blevet børne- og ungedirektør i Billund Kommune. 

Iben Hansen er 45 år og cand.  jur.  Inden hun læste jura var hun sekretær i et advokatfirma, og hun blev i 2007 jurist fra Aarhus Universitet. I 2006-2013 var hun ansat ved Statsforvaltningen i Syddanmark og kom herfra til Sønderborg Kommune. I 2015-2016 var Iben Hansen i otte måneder kvalitetskonsulent ved Tønder Kommune, og det var herfra, at hun i november 2015 kom til Aabenraa Kommune som leder af myndighedsafdelingen i Børn og Familie, og pr. 1. juli overtog hun stillingen som børne- og familiechef. 

Faxe henter ny kommunaldirektør i Ballerup

Carsten Riis, hidtil direktør for bl.a. økonomi samt teknik og miljø i Ballerup Kommune, er 1. august tiltrådt som ny kommunaldirektør i Faxe, hvor han efterfølger Thomas Eriksen, der blev afskediget i marts efter små syv års ansættelse i stillingen og i alt 11 år ved Faxe Kommune.

Skriv hvad du søger