Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 12 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

Ny direktør i Lyngby-Taarbæk 

Edda Heinskou, der er konstitueret direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune, er blevet fastansat direktør for områderne uddannelse og pædagogik, social indsats samt unge, borgerservice og arbejdsmarked med virkning fra 1. august.

Edda Heinskou er 43 år, cand.scient.pol. fra Københavns Universitet 2004 og har en master i offentlig ledelse afsluttet sidste år. Hun indledte sin erhvervskarriere i 2005 som kommunalreformkoordinator i Glostrup Kommune, blev året efter udviklingskonsulent. I 2008 skiftede hun til Københavns Kommune som specialkonsulent i ledelsessekretariatet. Året efter rykkede hun til Helsingør Kommune som chefkonsulent i omsorgs- og ældrecentret, og Edda Heinskou var leder af området udvikling, kommunikation og erhverv, da hun i marts 2015 rykkede til Lyngby-Taarbæk Kommune som centerchef for sundhed og omsorg. I marts 2019 blev hun centerchef for kultur, it, politik og organisation og fra november samme år konstitueret direktør.  

Tidl. rådmand stabschef i Middelfart

Middelfart Kommune har blandt 42 ansøgere ansat Steen Møller, der er tidligere rådmand (K) i Odense Kommune, som ny chef for den centrale stab. Han efterfølger Martin Albertsen, der er blevet direktør for By, Land og Kultur i Assens Kommune.

Skriv hvad du søger