Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 10 / 2020

Netværk

/// Jobskifte

VISO-chef bliver direktør i Vordingborg

Jan Christensen, der er chef for organisationen VISO i Socialstyrelsen, skifter til en chefstilling i den kommunale sektor. Han overtager 1. juni en direktørstilling i Vordingborg Kommune, hvor han efterfølger Jakob Thune, der 1. april blev direktør i Greve Kommune.

Jan Christensen er 52 år og har en kandidatuddannelse i offentlig forvaltning fra Roskilde Universitet. Efter sin eksamen i 1995 blev han fuldmægtig i Arbejdsmarkedsstyrelsen, men han skiftede to år senere til en konsulentstilling i ledelsesgruppen hos Dansk Socialrådgiverforening og var i et år fungerende administrationschef, inden han i 2007 skiftede til Københavns Kommune som vicekontorchef på handicap- og psykiatriområdet. I 2010 blev Jan Christensen socialchef i Holbæk Kommune, og efter en kort ansættelse som kontorchef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter kom han i maj 2015 til Socialstyrelsen som kontorchef og dermed chef for den landsdækkende viden- og specialrådgiverorganisation VISO. Det er herfra, at Jan Christensen den 1. juni kommer til Vordingborg Kommune som direktør for områderne børn, sundhed og ældre.

Kalundborg henter sekretariatschef i Esbjerg

Den 56-årige Søren Abildtrup, hidtil sekretariatschef i Esbjerg Kommune, er rykket østpå, idet han 15. maj overtog stillingen som sekretariatschef i Kalundborg Kommune efter Berit Kjær Petersen, der som tidligere omtalt er blevet centerchef for Økonomi og Ressourcer i Furesø Kommune.

Skriv hvad du søger