Foto: Mick Anderson
Foto: Mick Anderson
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 09 / 2020

Fik diplom i coronatiden

Center for Offentlig Kompetenceudvikling har skiftet de fysiske undervisnings-lokaler ud med digitale rum. På den måde bliver 1.200 sikret deres undervisningsforløb. Blandt dem er børnehaveleder Pia Hald, der blev reddet på målstregen.
tekst Martin S. Poulsen

COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling er en forening ejet af de danske kommuner, der understøtter den kommunale udvikling og de aktuelle velfærdsreformer gennem praksisnær kompetenceudvikling for alle kommunale politikere, ledere og medarbejdere.

For børnehaveleder Pia Hald har coronakrisen ikke bare betydet nye arbejdsgange i Børnehaven Kolloparken i Aalborg. Nye hygiejneregler har fyldt en del i hendes hverdag, men det har hendes diplomuddannelse også. Den var hun godt på vej til at blive færdig med, da coronakrisen brød hverdagens rutiner og regler i midten af marts. 

– Jeg var godt i gang med det sidste modul i uddannelsen, og jeg havde da håbet, at jeg kunne nå at blive færdig med den til sommer. Men pludselig så det ud til, at jeg skulle vente et halvt eller et helt med at gennemføre eksamen, siger Pia Hald. 

Skriv hvad du søger