Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 05 / 2019

Netværk

/// Jobskifte

Ny borger- og arbejdsmarkedschef i Svendborg

Svendborg Kommune har ansat Louise Berg, hidtil jobcenterchef i Nyborg Kommune, som ny borger- og arbejdsmarkedschef. Hun efterfølger Hanne Michaelsen, der er blevet underdirektør i Skattestyrelsen og skal stå for opbygningen af et ejendomscenter i Svendborg (under fagdirektørområdet Person).

Louise Berg har en kandidatgrad i kommunikation og ledelsesteori fra Aarhus Universitet 2003 og en diplomuddannelse i ledelse 2010. Hun var jobcenterchef i Nyborg fra juli 2015 og frem til starten ved Svendborg Kommune 1. marts. Hun kom til Nyborg fra godt syv år på arbejdsmarkedsområdet i Haderslev Kommune, hvor hun startede i 2008 som HR-konsulent og i 2010 blev afdelingsleder. Hun har tidligere bl.a. været ledelseskonsulent i konsulentvirksomheden Accenture 2005-2008 og projektansat ved Aarhus Universitet i to år. Louise Berg er 42 år og bor i Haderslev.

Herlev har hentet økonomichef i Lyngby-Taarbæk

Kristina Lambrecht, hidtil afdelingschef for koncernstyring i Lyngby-Taarbæk Kommune, har overtaget stillingen som centerchef for it, personale og økonomi i Herlev Kommune efter Claus Chammon, der, som tidligere omtalt, er blevet centerchef for økonomi, løn og indkøb i Fredensborg Kommune.

Skriv hvad du søger