Formand for KL’s ældreudvalg Jette Skive drager nu ud i land­et for at høre om ældrepolitik / foto: Andreas Bang Kirkegaard
Formand for KL’s ældreudvalg Jette Skive drager nu ud i land­et for at høre om ældrepolitik / foto: Andreas Bang Kirkegaard
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 05 / 2019

Jette Skive: Ældrepleje skal ikke være opbevaring

Ældrepolitikken skal fremtidssikres. Derfor tager KL’s ældreudvalg med formand Jette Skive (DF) i spidsen nu landet rundt for at udfordre kollegerne med 12 spørgsmål til debat. Hun ser frem til, at der fra Skagen til Lolland kommer vidt forskellige input og ideer.
tekst Sidsel Boye

Ældrerådmanden i Aarhus, Jette Skive (DF), kan godt blive lidt nervøs for, om den pressede økonomi på ældreområdet på sigt vil føre til, at de pårørende bliver pålagt alt for meget af ansvaret for deres plejetrængende familiemedlemmer.

Og de pårørendes rolle i ældreplejen nævner hun som et af de områder, hvor det kommer til at brænde mest på i fremtiden, hvis ikke der findes nogle holdbare løsninger, så den voksende gruppe af ældre kan få et værdigt liv.

Det og meget mere kommer til debat, når udvalgsformand Jette Skive sammen med KL’s Sundheds- og Ældreudvalg drager ud på tur for at invitere kollegerne landet over til en debat med overskriften: Hvad er et godt ældreliv? 

En åben samtale

Skriv hvad du søger