Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 20 / 2019

Netværk

/// Jobskifte

København henter igen topchef i ministerium

Departementschef i Undervisningsministeriet, Søren Hartmann Hede, overtager 1. december stillingen som administrerende direktør i Københavns Kommunes økonomiforvaltning efter Peter Stensgaard Mørch, der er blevet departementschef i Finansministeriet. Han kom til Københavns Kommune i december 2016 fra en stilling som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Peter Stensgaard Mørch er 44 år og vendte tilbage som departementschef den 21. august.

Søren Hartmann Hede er 42 år og blev i 2005 cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Var i studetiden samtidig studentermedarbejder ved KL, derefter fuldmægtig samme sted. I 2006 rykkede han til Finansministeriet som konsulent og blev her kontorchef i 2009. Han var i 2013-2014 afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet i 15 måneder, hvorefter han vendte tilbage til Finansministeriet, nu som afdelingschef. 

I august 2017 skiftede Søren Hartmann Hede til en direktørstilling i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, og siden april 2018 har han været Undervisningsministeriets departementschef.

Ny teknik- og miljø-direktør i Hjørring

Skriv hvad du søger