Foto: Torben Sørensen / Kalabas
Foto: Torben Sørensen / Kalabas
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 16 / 2019

Klar til opgøret med det borgerlige styre i Helsingør

Claus Christoffersen (S) er socialdemokratisk spidskandidat til borgmesterposten i Helsingør Kommune. Han har altid arbejdet med politik, men udlever først nu drømmen som folkevalgt. Han er opvokset i det socialdemokratisk kerneland på Amager og tror, det er muligt at bryde det borgerlige vælde i Helsingør.

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_2018_DK-5___Fra-Byraadet-Ikon_263.jpg

Fra byrådet

I Nyhedsmagasinet Danske Kommuner er vi optaget af at give en stemme til de almindelige politikere i landets byråd. Derfor bringer vi i hvert nummer serien ”Fra byrådet”. Her vil politikerne fortælle om det, der optager dem lige nu, sætte ord på arbejdsvilkårene som politiker eller andet aktuelt fra det politiske liv i kommunerne.

Se alle artikler fra serien

– Kommunalpolitik er anderledes end meget andet politik, fordi der er kontant afregning ved kasse et, når man møder borgerne i supermarkedet dagen efter, man har taget en politisk beslutning, siger Claus Christoffersen.

Tilbage i juni blev Claus Christoffersen valgt som det nye socialdemokratiske håb til borgmesterposten, efter at partiets mangeårige kandidat, Henrik Møller (S), blev valgt ind i Folketinget. 

Skriv hvad du søger