Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 13 / 2019

Vi skal lytte til frustrationer, drømme og håb

Fredericia Kommune er ved at udforske en mindre hierarkisk organisationsmodel, der både skal styrke samarbejdet på tværs i organisationen og til politikere og borgere. Ambitionen er også at forstå borgernes perspektiv og lære af det, fortæller kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe.
tekst Sidsel Boye

Blå bog

Kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe, 40 år, cand.scient.pol., Aarhus Universitet, født i Viborg, gift, mor til tre, bosat i Aarhus. Tidligere lederjob: kontorchef og sundhedschef m.m. i Aarhus Kommune, velfærdsdirektør i Fredericia Kommune. Civilsamfund: leder i Ungdommens Røde Kors og praktikant på den danske ambassade i Sydafrika. Tillidshverv: Medlem af Det nationale Frivilligråd.

Kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe er først for nyligt rykket ind i sit rummelige kommunaldirektør-kontor på rådhuset i Fredericia. For selv om det er ét år siden, hun tiltrådte jobbet, har hendes kontor midlertidigt været udlånt til kommunens egen firemand store, interne analyseenhed, mens hun selv har holdt til i det mindste kontor på borgmestergangen.

– Analyseenheden har siddet et år for at kigge på udfordringerne i vores jobcenter, og når de fik mit kontor, var det også for at understrege, at deres arbejde har en betydning, forklarer Annemarie Schou Zacho-Broe.

Skriv hvad du søger