Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 11 / 2019

Netværk

/// Jobskifte

Jammerbugt får ny kommunaldirektør

Holger Spangsberg Kristiansen, tidligere kommunaldirektør i Gribskov Kommune, overtager stillingen som kommunaldirektør i Jammerbugt Kommune og efterfølger her Bjarne Grøn, der 1. april blev digitaliseringsdirektør hos VIA University College i Region Midtjylland.

Holger Spangsberg, 49 år, er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 2000 og har suppleret med lederuddannelse på CBS. Efter sin eksamen fra Aalborg Universitet blev han fuldmægtig i Arbejdsministeriet og skiftede året efter til en tilsvarende stilling i Finansministeriet. I 2003 blev han projektleder i Arbejdsmarkedsstyrelsen og kom to år senere til Københavns Kommune, hvor han blev leder af børne- og ungdomsforvaltningens ledelsessekretariat. I 2007 blev han sekretariatschef i samme kommunes teknik- og miljøforvaltning og var her konstitueret centerchef for Center for Anlæg og Udbud, da han i november 2011 rykkede til Fredericia Kommune som teknisk direktør. Holger Spangsberg Kristiansen blev i august 2014 kommunaldirektør i Gribskov, men fratrådte i oktober 2018, og han tiltræder 15. juni som kommunaldirektør i Jammerbugt Kommune.

Lolland udvider direktionen

For at styrke den strategiske ledelse udvider Lolland Kommune direktionen fra tre til fire medlemmer og har ansat Thomas de Richelieu i den nye direktørstilling. Han er i øjeblikket koncernchef i Holbæk Kommune for området ”Aktiv hele livet”.

Skriv hvad du søger