Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 10 / 2019

Netværk

/// Jobskifte

Fredericia hentede ny koncernchef i Huset

Den 43-årige René Olesen, forud konstitueret chef for Teknik og Miljø, har overtaget stillingen som koncernchef for området.  

René Olesen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet 2003, og han blev året efter ansat ved Nykøbing-Rørvig Kommune som vej- og spildevandsingeniør, og i 2005 rykkede han til nabokommunen Trundholm som spildevandsingeniør. Da disse to kommuner og Dragsholm Kommune blev sammenlagt til Odsherred Kommune, blev René Olesen afdelingsleder for Trafik og Anlæg i den nye kommune. Det var fra denne stilling, at han i maj 2012 kom til Fredericia Kommune. Året efter blev han kommunens trafik- og renovationschef og i 2015 souschef i Teknik og Miljø. 

Tårnby får ny børne- og kulturchef

Tårnby Kommune har ansat 43-årige Henriette Krag, der er afdelingsleder for skoler og uddannelse i Albertslund Kommune, som ny chef for børne- og kulturforvaltningen. Henriette Krag er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter 2001 og har en master i offentlig ledelse. Hun har hele sin hidtidige karriere været ansat ved Albertslund Kommune, hvor hun begyndte i 2001 som fuldmægtig i forvaltningen for skat og borgerservice og to år senere blev projektleder for dokumentstyring og i 2006 projektleder. I 2009 blev Henriette Krag kommunens it- og digitaliseringschef, og i januar 2013 blev hun chef for skoler og uddannelse og har derudover siden februar i år været konstitueret direktør for børn, sundhed og velfærd. 

Ny chef for sundhed og omsorg i Egedal

Skriv hvad du søger