Illustration: Gitte Skov
Illustration: Gitte Skov
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 07 / 2019

Her er hønen kløet under næbet

Danske Kommuner har spurgt en halv snes konferencehoteller, hvilke trends de ser i deres tilbud til tidens kursister. Og hvor det for små ti år siden var sundere kager og mere grøn the, er det i dag mere bæredygtighed og mindre kød på buffeten.
tekst Sidsel Boye

Der er et stort ønske om bæredygtighed fra kunderne i konferenceverdenen. Hotellerne er i fuld gang med at leve op til forventningerne, og budskabet skal helst leveres på en sexy måde.

Sådan siger hotelchef Anne Julie G. Maymann fra Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg.

Tidens trends og konferencer

Når du har glemt dine læsebriller, har receptionen en kasse stående, så du kan låne.

KolleKolle

 

Det er 40 år siden, du sidst har været i Trafikskole, men på hotel Legoland får du chancen igen.

Hotel Legoland

 

Hvis du kan lide brødet på morgenbuffeten, kan du købe en pakke mel med hjem fra receptionen.

Storebælt Sinatur Hotel

 

Med over 500 gratis parkeringspladser, skal du ikke spilde din til på at finde en plads, sætte p-skive eller trække billet. Og når du suser videre til næste møde eller skal hjem, har vi selvfølgelig sørget for en to-go-kaffe til turen. Du finder det ved udgangen i receptionsområdet.

Hotel Munkebjerg

 

Kilde: Comwell Insight, udgivet 27. marts.

Skriv hvad du søger