Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 06 / 2019

Netværk

/// Jobskifte

Kommunaldirektør til uddannelses institution

Kommunaldirektør Bjarne Grøn, Jammerbugt Kommune, forlader kommunal forvaltning ved månedens udgang, idet han skal være digitaliseringsdirektør hos VIA University College i Region Nordjylland. Bjarne Grøn er 54 år og cand.oecon. fra Aarhus Universitet 1994. Han var derefter ansat i Spar Nord og blev i 1998 afdelingsleder i it- og konsulentfirmaet Multi-inform A/S. Året efter rykkede han til KMD som projektchef, blev efterfølgende afdelingsdirektør, vicedirektør, i 2010 direktør for det administrative softwareområde og i januar 2015 direktør for Borgernære Softwareløsninger. I august 2015 blev Bjarne Grøn direktør for Nordjyllands Beredskab I/S, og det var herfra, at han 1. november 2017 kom til Jammerbugt Kommune som kommunaldirektør. Bjarne Grøn tiltræder 1. april som digitaliseringsdirektør hos VIA University College i Region Midtjylland. Han bor i Aalborg. 

Hillerød henter direktør i Halsnæs

Hillerød Kommune har ansat Lisbeth Rindom, direktør i Halsnæs Kommune, som ny direktør for Børn, Skole og Familier efter Anders-Peter Østergaard, der er rykket til Gentofte Kommune som direktør for Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid. Lisbeth Rindom er i Halsnæs Kommune direktør for Skoler, Dagtilbud, Socialområdet, Ældre og Sundhed. Lisbeth Rindom, 60 år, er uddannet ernæring- og husholdningsøkonom 1982, cand.pæd. i almen pædagogik 2002 og master i public administration (MPA) 2010. I 1990 blev hun ansat ved Hvidovre Kommune som leder af et caféprojekt for unge ledige. I 1992 rykkede hun til Ishøj Kommune som vejleder på beskæftigelsesområdet og skiftede i 1995 til en tilsvarende stilling i Københavns Kommune. Fra 1998 arbejdede Lisbeth Rindom som leder og chef i forskellige stillinger på beskæftigelsesområdet og var senest centerchef, fortsat i Københavns Kommune. I 2008 kom hun til KL som chefkonsulent i KL’s Konsulentvirksomhed. Og det var fra denne stilling, at Lisbeth Rindom i april 2012 kom til Halsnæs Kommune som arbejdsmarkedschef. I oktober 2014 overtog hun stillingen som chef for Børn, Unge og Læring, og i august året efter blev hun direktør. 

Herlev henter centerchef i Høje-Taastrup

Herlev Kommune har ansat Hannah Ilima Wilson, nu familiechef i Høje-Taastrup Kommune, som ny centerchef for Børn, Familie og Handicap. Hun efterfølger Cecilie Engell, der er blevet borgercenterchef i Københavns Kommunes Borgercenter Hjemmepleje.

Skriv hvad du søger