Privatfoto
Privatfoto
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 19 / 2018

Mit hjerte banker gult og blåt for Brøndby

Henrik Rademacher (DF) fra Brøndby elsker sit job som souschef i Lidl. Han ved, hvad det vil sige at være i løntilskud og mener, at systemet kan bruges bedre. Og så har han høje ambitioner for foreningslivet i kommunen.
tekst Sascha Reiffenstein Petersen

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_2018_DK-5___Fra-Byraadet-Ikon_263.jpg

Fra byrådet

I Nyhedsmagasinet Danske Kommuner er vi optaget af at give en stemme til de almindelige politikere i landets byråd. Derfor bringer vi i hvert nummer serien ”Fra byrådet”. Her vil politikerne fortælle om det, der optager dem lige nu, sætte ord på arbejdsvilkårene som politiker eller andet aktuelt fra det politiske liv i kommunerne.

Se alle artikler fra serien

37-årige Henrik Rademacher peger ud af bilruden på sin grønne Opel Corsa og fortæller, at han bor i den gule bygning, der kommer til syne på højre side, kort efter at vi har forladt Brøndby Strand Station. Han peger derefter på de 16 etagers høje boligblokke, der udgør Brøndby Strand Parkerne. Der boede han før, fortæller han. Men larmende naboer og bræk i brevsprækken fik ham til flytte, og selvom han ikke flyttede ret langt væk, er miljøet helt anderledes. 

Den Korte Radioavis er underholdningen i bilen på vej til Hvidovre, hvor Henrik Rademacher plejer at køre hen, når han skal på café, for i Brøndby er der nærmest kun bodegaer tilbage. 

Skriv hvad du søger