Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 12 / 2018

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte

Ny ældrechef i Glostrup

Glostrup Kommune har ansat Louise Høg, hidtil sundheds- og omsorgschef i Hørsholm Kommune, som ny ældrechef.Louise Høg, 58 år, er uddannet sygeplejerske i 1984 og ansat på Amtssygehuset i Gentofte. I 1993 blev hun afdelingssygeplejerske på Rigshospitalet og rykkede i 1997 til Lyngby-Taarbæk Kommune som assisterende områdeleder i ældreplejen. Herfra kom Louise Høg i 1999 til Hørsholm Kommune som ledende sygeplejerske i hjemmesygeplejen, blev i maj 2001 ældrechef og 1. januar 2011 centerchef for sundhed og omsorg. Hun tiltrådte 1. juni som chef for ældreområdet i Glostrup Kommune.

Centerchef i København skifter forvaltning

Rikke Sønderriis, hidtil centerchef i Københavns Ejendomme & Indkøb under Københavns Kommunes økonomiforvaltning, skifter til centerchef for bygninger i teknik- og miljøforvaltningen. Hun efterfølger her Steffen Mark Jensen, der i maj vendte tilbage til Odense, nu som sekretariatsleder hos BUPL i Odense. Han var tidligere (2006-13) ansat ved Odense Kommune.

Rikke Sønderriis er 49 år og cand.techn.soc. fra Roskilde Universitetscenter 1995. Hun var efterfølgende ansat i Københavns Kommune som først udvalgssekretær for bygge- og teknikudvalget, dernæst for økonomiudvalget. I 2004 blev hun specialkonsulent i teknik- og miljøforvaltningen, men skiftede i 2007 til direktionssekretær i socialforvaltningen og små to år senere til samme funktion i Københavns Ejendomme under kultur- og fritidsforvaltningen. I august 2012 blev Rikke Sønderriis sekretariatschef i den selvstændige enhed Københavns Ejendomme & Indkøb under økonomiforvaltningen og blev i december 2016 chef for Center for Ejendomsservice & FM (med ca. 600 medarbejdere) samme sted. Hun tiltræder 1. juli som chef for Center for Bygninger i teknik- og miljøforvaltningen. 

Københavns Erhvervsakademi henter direktør på rådhuset

Skriv hvad du søger