Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 29 / 2017

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte

Vejle-chef tilbage til Odense

Jeanette Andreasen, der er stabs- og økonomichef i Vejle Kommune, vender 1. november tilbage til Odense Kommune, hvor hun bliver stabschef for økonomi og HR i kommunens ældre- og handicapforvaltning. Hun efterfølger Bente Monsen, der går på efterløn efter 29 års ansættelse ved Odense Kommune. 

Bente Monsen er cand.rer.soc. fra Odense Universitet i 1983, og var ansat ved Ribe Amt og Svendborg Kommune, inden hun i december 1988 kom til Odense Kommune, dengang som konsulent i borgmesterforvaltningen. I 1994 blev hun regnskabschef, i 2006 økonomichef og i 2010 økonomi- og organisationsdirektør. I forbindelse med en strukturændring blev Bente Monsen i september 2014 chef for strategi, politik og økonomi i ældre- og handicapforvaltningen. Hun går på efterløn 1. november.

Jeanette Andreasen, 47 år, indledte oprindeligt sin kommunale karriere i 1992 som elev ved Odense Kommune. Hun har efterfølgende en diplomuddannelse i ledelse fra Professionshøjskolen Metropol i København, en HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet og er ved at afslutte en masteruddannelse (MPA) ved samme universitet. Jeanette Andreasen blev i 2003 konsulent ved Odense Kommune, efterfølgende chefkonsulent. I november 2011 blev hun ved en organisationsændring chef for økonomisk styring og analyse i ældre- og handicapforvaltningen, men rykkede i december 2014 til Vejle Kommune som økonomichef i velfærdsforvaltningen. Og denne stilling blev for to måneder siden udvidet til stabs- og økonomichef. Jeanette Andreasen tiltræder 1. november som stabschef for økonomi og HR i Odense Kommunes ældre- og handicapforvaltning.

Saxo Bank-chef til KommuneKredit

Skriv hvad du søger