Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 28 / 2017

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte 

Ny kommunaldirektør i Jammerbugt

Jammerbugt Kommune har ansat Bjarne Grøn, der er direktør for Nordjyllands Beredskab I/S, som ny kommunaldirektør. Han efterfølger Henrik Hartmann Jensen, der i midten af denne måned tiltræder som sekretariatschef i Business Region North.

Bjarne Grøn er 52 år og cand.oecon. fra Aarhus Universitet 1994. Han var derefter ansat i Spar Nord og 1998 afdelingsleder i it- og konsulentfirmaet Multi-Inform A/S. I 1999 blev han ansat i KMD, hvor han begyndte som projektchef, blev derefter afdelingsdirektør, vicedirektør og i 2010 direktør for det administrative softwareområde og skiftede i januar 2015 til direktør for borgernære softwareløsninger. Han har siden august 2015 været direktør for Nordjyllands Beredskab I/S, der omfatter alle 11 kommuner i Region Nordjylland. Bjarne Grøn tiltræder 1. november som kommunaldirektør i Jammerbugt Kommune. Han bor i Aalborg.

TDC-direktør til Faaborg-Midtfyn

Faaborg-Midtfyn Kommune har ansat Mette Gaarde-Fink, der er afdelingsdirektør for læring og udvikling i TDC, som ny koncernchef for arbejdsmarked. Hun efterfølger Rikke Jensen, der i august blev direktør i Lolland Kommune.

Skriv hvad du søger