Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 26 / 2017

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte

Ikast-Brande får ny kommunaldirektør

Det bliver Ikast-Brandes nuværende vicekommunaldirektør, Flemming Storgaard, der overtager stillingen som kommunaldirektør, når Henning Hansen fratræder ved udgangen af januar måned for at nedtrappe. Han har været kommunaldirektør siden 2006 og vil fremover tage fat på andre opgaver som for eksempel bestyrelsesarbejde og som underviser og konsulent. 

Flemming Storgaard, 52 år, er uddannet revisor fra Handelshøjskolen i Sønderborg 1992, blev året efter registreret revisor og cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Sønderborg 1996.  Flemming Storgaard var 1990-93 ansat ved Kommunes Revisionsafdelings kontor i Sønderborg og derefter souschef ved Hinnerup Kommunes økonomiske forvaltning. Herfra kom han i 1994 til Hedensted som leder af centralforvaltningens økonomi- og planlægningsafdeling.

To år senere blev han chef for Vinderup Kommunes økonomiske forvaltning, og i 2000 rykkede han til nabokommunen Skive som vicekommunaldirektør. Her var han konstitueret kommunaldirektør, da han i januar 2007 kom til Morsø Kommune som servicedirektør (med ansvar for staben samt teknik- natur- og miljøområderne) og medlem af direktionen, senere med titel af vicekommunaldirektør.

Skriv hvad du søger