Det er sidste gang før valget, at de mange byrådsmedlemmer fik chancen for at samles og møde Christiansborg-kollegerne. Foto: Lars Horn / Baghuset
Det er sidste gang før valget, at de mange byrådsmedlemmer fik chancen for at samles og møde Christiansborg-kollegerne. Foto: Lars Horn / Baghuset
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 10 / 2017

Som en cirkushest der lugter savsmuld

For sidste gang inden valget er partiernes byrådsmedlemmer samlet i Aalborg. Er der kriller i maven, eller er det valgfeber, der får termometerkviksølvet til at boble? Vi tager KV17-temperaturen på Kommunalpolitisk Topmøde 2017.

Hvis nogen var i tvivl, så fik statsministeren slået det fast. Valget nærmer sig.

– Tak for muligheden for at være med også i år, som også er et særligt år. I år er det et særligt særligt år, fordi der er kommunalvalg, lød ordene i Lars Løkke Rasmussens hilsen fra regeringen til de delegerede, der sammen med adskillige hundrede andre kommunale folk, Christiansborgpolitikere og et fyldt pressebord fyldte Aalborghallen i kongres og kulturcentret i den nordjyske hovedstad.

Men de over 700 delegerede og vedhænget havde næppe brug for reminderen om, at der nu er næsten præcis otte måneder til, de skal møde vælgerne. For det er sidste gang, de mange byrådsmedlemmer, der var valfartet til Aalborg, fik chancen for at samles og møde Christiansborg-kollegerne. Og det kan mærkes, fortæller Ulla Flintholm (V), da vi fanger hende lige efter, venstrefolkene strømmer ud fra gruppemødet i Europahallen.

Skriv hvad du søger