Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 04 / 2017

Ny 1. viceborgmester i Jammerbugt

Anne-Mette Ulstrup (DF), 36 år, økonomisk rådgiver og medlem af Jammerbugt Kommunalbestyrelse, har ved årsskiftet overtaget posten som 1. viceborgmester og en plads i Økonomiudvalget fra partifællen Morten Marinus, der har trukket sig fra disse poster efter syv år. Anne-Mette Ulstrup har kun været medlem af kommunalbestyrelsen siden 1. januar 2014.

Pastor Emeritus Ejler Winkel (Borgerlisten), 69 år, har ved årsskiftet forladt Jammerbugt Kommunalbestyrelse af helbredsmæssige årsager, især på grund af høretab. Han var blandt andet formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Han har været kommunalpolitiker siden 1995, hvor han indtrådte i Fjerritslev Kommunalbestyrelse som suppleant og forblev medlem indtil Fjerritslev i 2007 blev en del af den nye Jammerbugt Kommune. Han blev medlem af den nye kommunalbestyrelse og har været det lige siden, bortset fra valgperioden 2010-13.

Hans plads i kommunalbestyrelsen og formandsposten er overtaget af Borgerlistens 1. suppleant Jens Rafn Andersen, 46 år, uddannet maskinmester og leder ved Coloplast i Thisted 

Også Sonia Luther Nielsen (V), 46 år, er udtrådt af Jammerbugt Kommunalbestyrelse ved årsskiftet. Hun har været medlem siden kommunens etablering i 2007, men er udtrådt, fordi hun er blevet forretningsfører på Aalborg Sportshøjskole og har vurderet, at det nye job ikke kan forenes med at være kommunalpolitiker.

Hendes plads er overtaget af Marianne Andersen, 47 år, der har været kontormedarbejder ved den daværende Aabybro Kommune, men nu er førtidspensionist. Hun overtager sin forgængers plads i Børne- og Familieudvalget og en plads i Beskæftigelsesudvalget fra Lars Holt (V), der i stedet har overtaget Sonia Luther Nielsens plads i Økonomiudvalget.

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny 1. viceborgmester i Jammerbugt Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger