Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 03 / 2017

Bredbåndsudbud ender i ny politianmeldelse

Droppet udbudsaftale og politianmeldelser er kommet i kølvandet på en dramatisk udbudssag i Ringkøbing-Skjern Kommune. Anmeldelsen kommer bag på borgmester Iver Enevoldsen (V).

Det næste kapitel i historien om et udbudsdrama i Vestjylland er skrevet. Udbudsaftale er blevet droppet, og Ringkøbing-Skjerns borgmester, Iver Enevoldsen (V), er blevet politianmeldt.

Det er status efter et byrådsmøde i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor kommunalbestyrelsen besluttede, at energiselskabet Eniig og RAH Fiberbredbånd skal stoppe udrulningen af fibernet i kommunen, fordi både kommunens advokatbistand Bech-Bruun og EU-Kommissionen har udpeget fejl i udbudsprocessen, meddeler kommunen.

– Jeg vil gerne takke Eniig og RAH Fiberbredbånd. Begge selskaber er gået til opgaven på en særdeles konstruktiv måde, og der er leveret på den opgave, der er stillet. Det er ikke fejl fra selskabernes side, der gør, at vi nu er nødt til at stoppe op, men derimod fejl i udbudsprocessen, siger Iver Enevoldsen i pressemeddelelsen.

Klage til EU

Skriv hvad du søger