Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 16 / 2016

Kend dit ledelsesrum

Hvor godt kender du dit eget ledelsesrum? Det er der god grund til at spørge sig selv om, hvis man vil have indflydelse på sit arbejdsliv. Med fem gratis lektioner giver Væksthus for Ledelse nu mulighed for, at man kan lære sit eget ledelsesrum bedre at kende.
tekst Tom Ekeroth

De fleste ledere har en slags instinktiv fornemmelse for det ”landskab”, de navigerer i. Til gengæld har mange en mindre god fornemmelse af deres ledelsesrums grænser. Ledelsesrum dækker kort fortalt over de muligheder, som lederen har for at udøve sin ledelse. 

Med e-kurset ”Få mere indflydelse – kend dit ledelsesrum” åbner Væksthus for Ledelse døren til det optimale ledelsesrum.

På e-kurset er der fokus på disse muligheder og begrænsninger. Man bliver klædt på til at navigere bedre i sit ledelsesrum. Man får konkrete forslag til, hvordan man som leder kan udfordre og udforske ledelsesrummets muligheder. Man lærer, hvordan man kan bruge ledelsesrummet til at udvikle sit lederskab. Og man får indsigt i, hvordan man kan løfte sin viden om ledelsesrummet op på et højere niveau.

Skriv hvad du søger