Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 13 / 2016

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte

Herlev har ansat ny kommunaldirektør

Herlev Kommune har ansat Jesper Zwisler, tidligere kommunaldirektør i Greve og Frederiksberg, som ny kommunaldirektør. Han efterfølger Helle Søeberg, der blev afskediget i januar og nu er direktør for det fælleskommunale Vestsjællands Brandvæsen.

Jesper Zwisler er 53 år og cand.scient.pol. Efter sin eksamen fra Københavns Universitet i 1991 blev han planlægningsmedarbejder ved Gentofte Kommunes socialdirektorat og i 1993 konsulent ved PLS Consult A/S i København. Allerede året efter skiftede han til en tilsvarende stilling ved ProMentor Management A/S i Taastrup. I 1995 rykkede han til Centralsygehuset i Holbæk som administrationschef, og tre år senere kom han til Frederikssund Kommune som socialdirektør.

Herfra rykkede Jesper Zwisler i 2002 til en tilsvarende stilling i Frederiksberg Kommune, og afbrudt af små halvandet år som kommunaldirektør i Greve vendte han 1. november 2010 tilbage til Frederiksberg som kommunaldirektør. I november 2011 skiftede han til centraladministrationen som departementschef i Socialministeriet.

Skriv hvad du søger