Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 11 / 2016

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte 

Ballerup henter ny direktør i København

Carsten Riis, direktør i Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning, bliver direktør i Ballerup Kommune efter Søren Krøigaard, der i august sidste år blev direktør for Frederiksberg Forsyning. Carsten Riis, 39 år, er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2003 og har siden da været ansat ved Københavns Kommune. Først fuldmægtig i økonomiforvaltningen og to år senere specialkonsulent i overborgmesterens sekretariat. I 2007 blev han sekretariatschef i teknik- og miljøforvaltningen,  men rykkede i 2010 over i sundheds- og omsorgsforvaltningen som økonomichef. I august 2013 vendte han tilbage til teknik- og miljøforvaltningen, nu som direktør. Carsten Riss tiltræder 1. maj som direktør i Ballerup Kommune, hvor han får ansvar for Center for Økonomi og Styring, Center for By, Erhverv og Miljø, Center for Ejendomme samt Sekretariatet for Digitalisering.

Vordingborg får ny skolechef

Vordingborg Kommune har ansat Søren Kokholm, udviklingschef på EUC Sjælland, som ny skolechef efter Per Larsen, der i november rykkede til Jylland som skole- og dagtilbudschef i Syddjurs Kommune. Søren Kokholm, 48 år, er læreruddannet fra Haslev Seminarium 1996, har en diplomuddannelse i ledelse fra Professionshøjskolen UCC i København 2011 og en master i skoleudvikling fra Aarhus Universitet i København 2014. Efter sin lærereksamen blev han ansat på Ølby Skole i Køge Kommune og blev i 2001 afdelingsleder på Rødovre Skole i kommunen af samme navn. I 2003 vendte han tilbage til Køge Kommune som viceskoleleder på Sct. Nicolai Skole, og i 2007 blev han skoleleder på Herfølge Skole, også i Køge Kommune. Han har siden marts 2015 været udviklingschef ved EUC Sjælland og tiltræder 1. maj som skolechef i Vordingborg Kommune valgt blandt 20 ansøgere. 

Koldings kommunaldirektør bliver direktør i regionen

Koldings Kommunaldirektør, Rikke Vestergaard, rykker 1. maj til Region Syddanmark, hvor hun bliver koncerndirektør. Ud over de tværgående opgaver i koncerndirektionen får hun det overordnede ansvar for regionens styring af økonomi og drift. Hun får desuden det overordnede ansvar for blandt andet planlægning, det præhospitale område samt regionens sygehusbyggerier.

Skriv hvad du søger