Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 27 / 2015

Netværk - opslagstavlen

/// Jobskifte

Næstved har ansat ny teknisk direktør

Sven Koefoed-Hansen, kontorchef i Naturstyrelsen, bliver direktør i Næstved Kommune med ansvar for det tekniske område. Han efterfølger Betina Høst Poulsen, der er rykket til Faaborg-Midtfyn Kommune som udviklingsdirektør.

Sven Koefoed-Hansen er 59 år og arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. Efter sin eksamen i 1987 var han i et halvt år ansat ved Værløse Kommune og rykkede året efter til Planstyrelsen. Herfra kom han to år senere til Miljøministeriet som fuldmægtig og var 1994-98 ansat i ledelses- og ministersekretariatet. Derefter blev han kontorchef i Skov- og Naturstyrelsen med bygningsfredning som område, og han fulgte med, da dette område i 2001 flyttede til Kulturarvsstyrelsen.

I 2007 vendte Sven Koefoed-Hansen tilbage til Miljøministeriet som kontorchef for landsplankontoret og blev året efter vicedirektør i den nyoprettede By- og Landskabsstyrelsen. Den blev i 2012 til Naturstyrelsen, hvor han fortsatte i vicedirektør-stillingen. Ved kontraktudløb i 2014 blev Sven Koefoed-Hansen igen kontorchef med naturbeskyttelse som område. Han tiltræder per 1. november direktørstillingen i Næstved Kommune, valgt blandt 37 ansøgere. Svend Koefoed-Hansen er blandt andet i bestyrelsen for Dansk Arkitektur Center og har i otte år siddet i Det Særlige Bygningssyn.

Ny direktør i Lejre

Skriv hvad du søger