Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 21 / 2014

Virksomheder ruster sig til kamp om kommunalt it-udbud

It-virksomheden EG køber Team Online, der er specialiseret i digitalisering af socialområdet, og står dermed styrket i kampen om det store kommunale it-udbud.

Der er bevægelse i it-markedet som følge af, at kommunerne gennem KOMBIT er i gang med at udbyde de kommunale it-systemer, som KMD indtil nu har haft monopol på. Det er i det lys, man skal se it-virksomheden EG’s køb af Team Online, der leverer it-løsninger til bosteder og kommunal sagsbehandling på området for handicappede og udsatte voksne. 

– Kronen på værket kom her i efteråret, hvor vi vandt den rammeaftale, som KOMBIT satte i udbud på voksen- og handicapområdet (DHUV). Det er en stor aftale for en privat virksomhed, og det er selvfølgelig derfor, EG har set os som en interessant stærk partner at have med i deres portefølje, siger direktør i Team Online Michael Sandal.

Han grundlagde virksomheden tilbage i 1998 på baggrund af Servicelovens indførelse. Idéen var at oversætte den nye lovs bestemmelser til sagsbehandlingssystemer, der kunne lette og effektivisere det administrative arbejde for fagpersonalet i de specialiserede institutioner. 

Skriv hvad du søger